Post by writgacislelync on Mar 4, 2022 23:37:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mother Simulator: Virtual Baby ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mother Simulator: Virtual Baby IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ увеличаване на всички хак ▞▞▞
▞▞▞ Mother Simulator: Virtual Baby 2022 version ▞▞▞
Това е добра игра, има гладък геймплей и не е изостанал. забавно е! Иска ми се обаче да няма толкова много реклами. Но освен всички реклами това е страхотна игра.
Хубаво, но.. не е толкова добре за малките деца, те ще пускат да им харесва игра, но следвайки същото, децата ще правят същото, когато пораснат
Добре, така че има няколко неща, които само аз го дадох на Stars, само защото изостава твърде много Искам да кажа, знам, че влагат много време и усилия в тази игра, но тя изостава, сякаш никой не трябва да се грижи за бебето си толкова много, че е като че можеш да боядисаш бебето си с цветове мисля, че е малко странно, но като цяло не харесвам играта, която изисква интернет и е бавна, но ако обичаш този вид игри, обичаш да боядисваш бебето си, обичаш да хвърляш бебето си обичаш да хвърляш играчките му, но ако ти харесва това
Много обичам да играя. Но има много реклами и много по-малко време за завършване на работата. Също така бих казал, че всички нива, в които банята или хола трябва да бъдат отворени. И също така бих искал да споделя, че хора като баща, майка, дъщеря, бебе и т.н. трябва да бъдат видими, за да можем да завършим играта, иначе времето ще свърши. И също така бих искал да кажа, че ще има малко време, за да могат всички неща, които бебето и хвърлят, да се съхраняват на собствените си места
Много хубава игра, но Ismael hall kase khulta ha моля бато
Добре, харесва ми тази игра, но имам някои идеи за нея. Харесвам тази игра, толкова е готина, обичам я, но можете ли, моля, просто да имате това в играта си? Първо, можете да отидете да пазарувате за храни, да добавите още стаи и може ли да има като режим на гледане на бебета, идк как да го кажа, но да, много в този режим играя като тийнейджър, който гледа някое бебе, това е наистина добра игра и аз мога не спирайте да играете с него 5 звезди!
Това е наистина забавна игра😃, но има реклами на всеки 2 минути и рекламите са досадни😢
Можем ли просто да изберем какво да правим и да напълним бебето, ние винаги трябва да правим едно и също нещо отново и отново защо не изберем Разбирам, че вашата игра не е моя, но моля, поправете това и рекламите..... Моля. Поправете това, благодаря, моля, защо не можем да направим нещо едно от нашите, като един или три съвета или как да и тогава сме готови? Но все пак ми харесва... 😉 Благодаря, че все пак направи играта 😅
Изобщо не съм доволна от тази игра 😡😡😡😡😡
Тази игра е невероятна!!! Графика, цялостен дизайн на къщата 10/10! Единственият проблем е idk къде е ключът от двора и залата? Търсих навсякъде! И не съм го виждал.. Очаквам с нетърпение да видя актуализация и нямам търпение!! XD просто исках да кажа невероятен външен вид на играта и контроли! ВСИЧКО!! просто не намирайте клавишите =w=
虛擬媽媽護嬰遊戲 — 新生兒護理模擬器: 夢想的家庭主婦 模擬 gzo
Невероятна игра! Подкрепям тази игра, но не на 100 процента. Не ми харесва, че жената трябва да е слугиня на мъжа! Напълно грубо и неуважително! А също и ЗАЩО ВСЕ ОЩЕ НЯМА КОРИТОРИ ИЛИ КЛЮЧ ЗА ТРЕВАТА?!?!? Освен това можете ли да добавите още стаи? Като на всеки 5 нива, моля? Освен всичко това, абсолютно страхотна игра!
Страхотни игри за родители. Нуждаете се от съпруг, повече бебета, повече хора и сестра, които да се грижат както за бебето, така и за майка му. Нямам търпение, когато бебето порасне. 😀
Отнема цяла вечност, за да получа всички стаи, можете ли да направите всички стаи безплатно, за да мога да правя повече неща
Hitmasters कार्रवाई aebt
Mother Simulator: Virtual Baby Simülasyon dyl
Добавих една звезда, защото има твърде много реклами и не мога да намеря ключа за коридора и да правим прическата на дъщерята, трябва да правим нещата с бебето, но тя продължава да крещи името ни и отключването на трапезарията отнема твърде много време, защото е само на 38-ия ден и е твърде трудно се играе с бебето, можете ли да накарате майката да готви да отвори хладилника, отворете шкафовете и скриете ключа от коридора в стаята за игра или банята
Здравейте! Mother Simulator е най-добрата игра за мен!! и се опитвам да отключа всички с изключение на залата........ идк ако мога да отключа залата, но съм почти сигурен, че не може да се отключи дори ти направи всичко, чудя се дали мога да го отключа моля, отговорете ми моля разработчик!! И като цяло е добра игра!
Така че 3/4 звезди причина. Когато влязох в екрана за зареждане на играта, той ме изрита и когато пуснах раждането си, ме изрита отново и този път влязох, но отново ме изгони, но като цяло е добра игра, защото работи на телефона на сестра ми. . тя заслужава 4 звезди, но аз давам 3 звезди .. и моля, поправете този ритащ бъг
Това приложение е страхотно, но има твърде много добавки, моля, премахнете това и как можете да получите ключа от залата 🔑 🙄 Играх и достигнах ниво 78 и все още нямам ключа. Бих дал на това приложение 5 звезди, но има много добавки И не мога да намеря ключа, но самата игра е страхотна
Харесвам тази игра, но понякога се зарежда много бавно, но иначе харесвам тази игра
Харесвам тази игра, но в нашите реклами е скучна
Харесвам играта, но това, което много ме дразни, е рекламите всеки път, когато взема нещо и се появява реклама и когато искам да гледам реклама, за да отключа нещо, ми показва реклама и когато приключи, все още не получавам възнаграждение причини грешната реклама не знам дали можете да поправите тези реклами, но ме дразни толкова много и ми пречи да искам да играя тази игра и факта, че пише, че е за всички, но има реклами на голи момичета и подобни неща, рекламите не бяха подходящи за деца, така че моля, направете нещо
Обичам тази игра, но работя върху графиката и добавките, но най-вече обичам тази игра 🎮
много ми харесва! Толкова е забавна частта, която ядеш и миеш косата на дъщерите си, но едно нещо, което не харесвам, е, че бих искал да имаме стари прози, защото старият ми телефон се счупи и го загубих и трябваше да го направя ВСИЧКО отново, моля, накарайте ни да имаме акаунти, за да влезем .
Харесва ми толкова много. Обичам колко можете да персонализирате бебето и къщата е толкова ГОЛЯМА. ОБИЧАМ Я. Продължавайте с добрата работа! (♡-♡)👍
Толкова хубава игра, лошо нещо... Когато вляза в банята ни в реалния живот, чувствам, че играта просто ме оставя вътре и бебето винаги се бърка като телепортиране на страховито дете и когато ще взема бебешката рокля за минута рекламите ме ядосват... Можете ли просто да го поправите?? Но много ми харесва
Супер забавно, но когато сте на високо ниво, става скучно нещо, което бих искал да видя в тази игра е, че бебето може да порасне. Също така ще можете да персонализирате къщата си. Едно нещо, което не оценявам в тази игра, е, че трябва да купувате цветовете на кожата си лично, аз мисля, че цветът на кожата трябва да е безплатен. О, уау ти отговаряш на всички останали освен на мен уау.
Работеше няколко дни в играта и сега продължава да се срива. Рестартирах телефона си и всичко.. все още продължава да се срива и наистина исках да играя тази игра 😭😩
Харесва ми, но когато сложа бебето или взема нещо, се появява реклама
Mother Simulator: Virtual Baby სიმულაცია vlp
Това е страхотна игра! но ниво 12 е трудно, когато бебето иска да играе, аз си играех с бебето и нищо не се случва.. така че моля, поправете това, ако можете! Тествах го на моето малко братче Той дори не е на 1 година и обича играта! Страхотна работа!! Но моля, поправете ниво 12!
толкова е добре, че намерих ключа за залата, но детето ми не може да си изчетка косата много пъти, но все още го обичам, можеш ли да направиш симулатор на вълк, защото чакам дълго време в очакване на тази игра, моля, направете го, ако можете, ще го направя давам ти пет звезди за това и не съм разглезен нахалник!!!😱🖤🖤🖤
Много ми харесва тази игра, но може да я улесня, моля. Аз съм заседнал на това ниво (забравих кое ниво) и беше много трудно, моля, улеснете го, наистина искам да се насладя на тази игра. И когато отворих играта, понякога се забивам на екрана за зареждане, не знам защо, моля, поправете и тази грешка. Но освен това тази игра е много забавна, трудна е, но все пак е забавна Харесвам тази игра. Вие, момчета, трябва да го изтеглите, ако не сте го направили!!!
Уау, харесва ми, но другите са ядосани на дяволски реклами като брато, толкова много го харесвам и не мога да спра да го пускам вечер сутрин като😂😂😂😂
Звучи добре, но ме изхвърля от играта, преди да започна първия ден..):
Тази игра е страхотна, харесва ми, но понякога, когато получите добавка, понякога тя нулира играта ви и след това трябва да започнете отначало, затова давам 4 звезди, не е толкова лошо, нали, но харесвам актуализацията, че е супер добра готино!
Това е хубава игра, но когато започнахме един ден, нямах време да правя това, което дъщерята казва, така че не го направих. Наказанието върви много много бавно и нямам време
Играта е забавна и помага да мине времето, което току-що мразех, когато правя неща в кухнята и след това трябва да спринтирам, за да сложа дърва в огъня, когато съпругът ми просто лежи там до него, хаха. Иначе добра игра.
Mother Simulator: Virtual Baby Simulátory jejh
Тази игра е невероятна, харесва ми как е толкова реалистична и е много важна за мен или нас и ние я обичаме много, моля, направете едно куче!!
Хубаво е, добре е, започва да става лесно и след това започва да става трудно, но аз се справям с това и е наистина, много добре. Обичам тази игра, но не толкова, защото не е много лесна и трябва да печелите неща, а има и ключ към следобедната кутия. Така че да, не е моето нещо.
Ще му дам 4, защото е забавна игра и дизайнът е много добре направен. Изглеждаше добре и вложено много труд. За мен не ми хареса, но това е моето мнение, тъй като харесвам различни видове игри. Тук има много хора, които изтеглят това и го харесват, защото е сладко, удобно и очарователно. Благодаря за възможността да играя.
Доста е скучно, но не е толкова лошо, просто наистина вече не харесвам тази игра 🥺. Съжалявам
Имах това приложение на телефона си и най-накрая получих почти всички стаи и един ден братовчед ми изтри приложението от телефона ми и аз го изтеглих отново и то не се запази. Хареса ми приложението и не мога да намеря такова нещо подобно Бих оценил десет от десет, ако беше спестило
Не е зле, показва ви живота на децата, но има реклами веднага щом направите второто нещо и има много стаи за отключване и е много работа и нещото, което харесвам, е как можете да правите неща и неща може би биха могли да премахнат всички реклами, да, има знак, който казва, че няма реклами, но някои хора нямат такъв тип пари.
Това е добро приложение, наистина би имало 5 звезди, ако нямаше много реклами, все едно всяка минута имате реклама е гадна, но аз все още обичам тази игра, тя твърди, че е хубава, спокойна е и е добра за игра Препоръчвам ви да играеш тази игра е страхотно
Классссссссссссссссс
Играх тази игра преди много време и нямах проблеми, но сега дори не мога да вляза в играта, ако вляза в играта, тя ми позволява да се движа само 3 стъпки и след това ме изхвърлят
Много е готина ☺️☺️☺️
Очарователна игра, но става скучна след отключване на всички стаи. Между другото, не се притеснявайте да търсите ключовете, те просто добавиха тези врати, за да можете да прекарате повече време в тяхната игра, търсейки проклетите ключове. Бях през вратите и дори няма стая зад вратата на двора и коридора.
Давам на тази игра една звезда, защото всеки път, когато взема нещо, винаги трябва да гледам вашата реклама
Mother Simulator: Virtual Baby Penyelakuan nxug
Дадох 3 звезди, защото това е много добра игра, но отнема толкова много дни според мен 🤔 трябва да опитате и да правите по-малко дни, но това е страхотна идея за игра 🎮 😊 и ми харесва, че така мисля, но вие нямате да го направя 😃 чао чао 😄 хаха