Post by writgacislelync on Mar 4, 2022 23:43:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tower Defense - strategy games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tower Defense - strategy games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ниво откључавања ▞▞▞
▞▞▞ Tower Defense - strategy games 2022 version ▞▞▞
Geometry Dash SubZero Arkadne igre hpjl
Прилично кул игрица коју препоручујем да је играте
Ништа стварно. Веома ограничено. Више као флеш игра од пре 9/11/01
Лепо је играти док се прође време
У реду игра
Играо сам ову игру само мало, изгледа прилично добро, али половина менија није на енглеском па не могу да их разумем.. било какав савет како да променим подразумевани језик Молимо вас
Досадан
Доле
Бмј
Лако се игра. Већину ствари можете добити само гледајући огласе
Лепа игра, али се заглави у фази 21 после таласа 4/16. Само престаје и ништа се не дешава. Непријатељи престају да пристижу. Није замрзнут, могу да продам/надоградим куле, али непријатељи не напредују.
Дао сам 2 звездице јер ми се свиђа игра, али велика, али не добијате бесплатне драгуље или појачања, видео снимци не раде и бесплатни драгуљи не иду у вашу банку
Добра игра Товер Дефенсе. Једноставан избор оружја!
Ницццееееееееееее !!!!!!!!!!!!!!!!!!!¡¡¡¡¡¡¡!!!!!!!!¡¡¡!!¡¡!¡!
Одлична игра која не захтева велике количине новца или стални прекид игре за додавање
Tower Defense - strategy games حکمت عملی njva
تم
Прилично пристојно
Ех.... У реду је као и неки други са најмањим разликама. Ни на који начин није лоше.
Tower Defense - strategy games Stratēģiskās spēles yzmk
Одличан посао
Лепе парцеле... хвала
Веома добре игре
бесплатно
Забавно! 😁 😊 Али треба више опција напада и избора за надоградњу куле.
Tower Defense - strategy games Strategi qid
Одлично!
Волео бих да има више информација о томе шта је свака кула урадила
Не могу да играм ниво четири јер понуда то покрива. Дугмад за рано покретање се често налазе испод других ствари.
Тако лако
То је забавна игра без једне огромне грешке која игру чини смешно глупом. на страни где имате надоградње или опцију продаје се налази на врху где можете да изградите торањ. Сваки пут када покушам да надоградим торањ или да га изградим, он бира место иза траке са опцијама тако да не могу да надоградим или изградим нови торањ кад год постоји место за изградњу иза одељка за надоградњу, он само наставља да бира тај одељак за изградњу и надоградњу. .. То је тако смешно; већина нивоа игре се не може играти!
Изгледа и игра добро
Ит
Веома веома добра игра 🤩! Једноставно и лако, потпуно опуштање 😊. И ... Без реклама 🥰 ! Наравно, само по потреби. И ... добре дозволе 😏👍. За све имам поштовање према креаторима ове игре. И ... новац за лајк поклон од мене 🤑.
Засада је добро
ок
Има правописних грешака као да је направио ђак првог разреда. Неуглађено, непрофесионално. Деинсталирање.
То је добра игра која исправља неколико грешака
Није лоше потребно је бржи начин да зарадите новац
Цоол игра
То је забавно
Нице гаме!!!!
Заиста добра игра
допада ми се
Веома изазовно
Tower Defense - strategy games Strateji Oyunları cbz
Десет пута дечаци играју брфор3е и након што сам ставио оружје на сто
Тако забавно до сада у игрици нисам нашао паивалл који имају многе од ових типова игара
Свиђа ми се и сматрам да је то добра и забавна игра
Добра игра за играње
Отлично сејчас
Забавно.
Тренутно се забављам овом игром. Свиђа ми се чињеница да се можете вратити на претходно поражене нивое и играти их на вишим нивоима тежине. Не свиђа ми се чињеница да ова игра изгледа као да се игра плаћа. Све кошта драгуље и кроз редовно напредовање игре износи драгуља које добијате као награду су веома мали.
Исправљене претходне грешке. Сматрам ово добром игром Хвала
Сигуран сам да ћете и вама волети ову игру као и мени!