Post by writgacislelync on Mar 4, 2022 23:46:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon Mania Efsaneleri ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon Mania Efsaneleri IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha fazla anahtar hack ▞▞▞
▞▞▞ Dragon Mania Efsaneleri 2022 version ▞▞▞
Uhm güzel ama ne yapmalıyım ejderham için bir yaşam alanına ihtiyacım var ama maksimum yaşam alanı sayısı 14 diyor
Oyunu kaç yıldır oynuyorum ve çok da şiddetli oynuyorum ama şu anda oynanmıyor reklam sayesinde habire reklamıyo ve bu hiç güzel değil
Oyunda ilk defa bu kadar ilerlemiştim ama bir gün oyununda ölümle ilgili bir bakım bulun lütfen
3 yıl önce şimdiki kadar çok Reklam yoktu, Oraya daha az Reklam koymalısın yoksa oyunu bırakıyorum🤬
Rezalet bir oyun oynamak geldi, çocuklar için yükledim. Artık reklam az iken şimdi oyun az reklam çok oldu. İçine kaldıracaklar, yükleyen pişman olur. Haaa reklam izlemeyi seviyorsanız, kesin tavsiye
Ice Age Adventures Cabaran wmxj
Yeni ejderhalar eksik. Aynı ejderhayı sandıklara almaya devam edin ve bu oyunu kiralamayı eğlenceli hale getiren yoi adamları ödüllendirin, ejderhaları ve daha ucuz adaları almak için bize daha kolay görevler verin. İlgisini kaybetmek....
Dragon Mania Efsaneleri İndir - iOS (iPhone/iPad/iPod touch ...
evdekalEn iyi fantezi ejderha kenti EJDERİSTAN'a hoş geldin! Sihir dolu bir dünyada efsane ...
BU OYUN TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL!
Dragon Mania Legends Simulation dxfn
Bunu çocuğumun tabletinde Amazon boş zamanlarında oynamayı seviyorum, ancak telefonumda reklamlar yüzünden sakat kalıyor! Her 30 saniyede bir reklam gibi. Fazla sinir bozucu! Keşke reklamsız bir sürüm için ödeme seçeneği olsaydı. Tüm reklamları kaldıramadığım için 2 gün sonra sildim.
Müşteri hizmetleri sorusu? Unut gitsin. 5 gün oldu hala cevap yok. Reklamların miktarı iğrenç. İlerlemek için g reklamlarını izlemeyi umursamıyorum ama aniden rastgele ortaya çıktıklarında bu sinir bozucu oluyor. Reklamların bana bir fiyat vermesindense, bir ücret ödemeyi tercih ederim.
Dragon Mania Legends સિમ્યુલેશન egb
oyun çok güzel olmuş herkese tavsiye ediyorum
İnanılmaz bir oyun. 5 olarak değerlendirirdim ama çok fazla hata var. Lütfen düzeltin
Bir bu oyuna reklam gelmeyeceğine gelmeyeceği yeni güncellemeden sonra reklamla ilgili çok güzel oyunla uğraşmasaydık onun dışında çok güzel oyun
nasılsa sohbete gireceğiz artık gir girilmiyor. 10 gönderilmem ama nedense sohbete girilmiyor cevap yazın cevap yazılması heycanla bekliyorum
Dragon Mania Legends Simulazione qrg
龍迷傳奇 模擬 odi
Bence oyun çok güzellar çok güzel ama bekleme süreleri çok fazla bence 1 saat bir küçük oyunu küçük çocuklar da oyundan çok güzel ve elmaslar çok zorce onu bu da onu düzeltmektirseniz ben bu yüzden 2 puan kırm
Oyun cok guzel bir oyunu cok donuyo ve dragon yanit vermiyo diye yaziyo oyun cok oldugu icinde hemmda var hem masatimede yukledim tablet guzelimdeki cok donuyo oyununu oynamak istemiyorum
Oyun çok güzel ama bir aradan sonra çok zor oluyor bu yol oyunu birkaç kez olmak zorunda kalmak zorunda kaldım ama onun dışında en iyi köy kurma
Oyunu sevin, ancak can sıkıcı reklamlar üzerinde çalışmanız gerekiyor. Size gelir sağladığını anlıyorum, ancak reklamların kelimenin tam anlamıyla 1-2 dakikada bir aniden ortaya çıkması sinir bozucu. Bazıları o kadar ısrarcı ki, çıkma seçenekleri olmadığı için oyunu yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Ayrıca oyun hızını ve kontrol tepkisini düşürmeye başlıyor gibi görünüyorlar.
Oyundan zevk alıyorum Oynanışı sevdiğimi hatırlıyorum ve tekrar oynamak için geri döndüm... Sadece neden bıraktığımı ilk etapta öğrenmek için. İNVAZİF REKLAMLAR! Ne zaman bir şey yapmaya çalışsam yüzüme daha fazla vurmadan yeterince reklam izliyorum. Bazı reklamların atlanması uzun sürüyor. Çıldırtıcı.Bazı etkinliklerin dengesiz olduğundan ve herhangi bir ödül almak için çok para ödemeniz gerektiğinden bahsetmiyorum bile.
Fena değil. Tekrar tekrar bir seviye denedim ama bu çok, zor
gercekten güzel zaten yapımcısıda gamer neden tamam neden bir yıldız kırım nedeni oyun gibi bekleme süreleri oyun fazla kuluçkaya kadar ama yine çok iyi bir oyun
Hazine avında ejderler kaldı ve 0.00mb indirme yapmamı söylediğini söylüyor söylüyor, ve bağlantıda herhangi bir problem yok
Küçüklüğümün oyunuydu, sonra tekrar bulundu ve B A Y A İ Y İ
Dragon Mania Legends ማስመሰል eqx
harika bir oyun çok uzun süre beklemek can sıkıcı, keşke süreyi yarıya indirselerdi
Play wsop poker Foruma sor: dragon mania apk oyun indir club
Oyun çok iyi graflar çok iyi ve ejderler çok güzel ama elemenleri saçma.Mesela burada tüm ejder ve topraktan güçlü herkesin içinde bulunduğu toprakla ilgili olaygını bilir.Bir de büyüleme taşlarının birleştirildiği gibi parçalanması da gerekiyor.Şahane taşım var ortalama taşım yok! Bunlar düzelirse 5 yıldız.Teşekkürler Gameloft!
Dragon Mania Efsaneleri indir - Windows
2 yıldız verdim çünkü hep girişte yineleyemiyor "her gün deniyorum aynı buna özende bulunamıyor"
Oyunun ilk çalıştırmasında hızlı ama şimdi giremiyorum.
Bu oyun çok güzel