Post by writgacislelync on Mar 4, 2022 23:52:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ VIP állapot engedélyezése ▞▞▞
▞▞▞ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero 2022 version ▞▞▞
Elég jó! Ajánlom
Volt fiókom, majd töröltem a játékot. Nem tudom visszafizetni a vásárlásokat, vagy semmit. A múltkor újra bejelentkeztem a fiókból, de nem működött. Segítség.
Nemcsak egyedi, de nagyon szórakoztató és szinte nem is unalmas. 10/10-ig ajánlom, hogy próbálják ki ezt a játékot másoknak is.
Teljesen értelmetlen, hogy hányszor kell megismételni ugyanazt a szintet ahhoz, hogy eleget gazdálkodj a következőhöz, ezek a hullámok és lények némelyike aránytalan, egyes lények HP-ja olyan magas, hogy nem tudod bérlet, hacsak nem fizet vagy gazdálkodik napokig, napokig és napokig.
Ez a játék nagyon jó üresjárati játék, talán a legjobb, de mostanában fps-problémát tapasztaltam, talán jobban optimalizáltam ezt a játékot alacsonyabb kategóriás eszközökhöz
Nem kaptam meg a reklámvideóban ígért 30 ingyenes summámat.
A játék nagyon jó. Bárcsak jobban elmagyaráznák a józan részleteket. Szerk.: Most csökkentettem a csillagokat. Megvettem a 2x sebességet, ami nagyon hasznos, de rájöttem, hogy a játék nem működik ugyanúgy. Valami nem szinkronizál, a tornyok nem teljesítenek olyan jól, úgy tűnik, hogy az ellenségek előnyben vannak ebben a módban. Még azután is észrevették, hogy a tornyok különleges mozdulataikat használták, miután az idéző már győzelmet aratott.
Szörnyű, a játék összességében jó, de az ügyfélszolgálat szörnyű munkát végzett, amikor válaszolt az e-mailemre, amely segítséget kért az elveszett fejlődésem miatt.
Ez szép
Brothers in Arms™ 3 ארקייד som
Ez a játék egy átverés. Dupla hirdetési jutalomért fizettek: nem jelennek meg hirdetések, és nem sikerült megduplázni az érméket. Aztán a játék leállt, megpróbáltam újratelepíteni, és elvesztettem minden előrehaladást és vásárlást, pedig kapcsolódtam a Google-fiókommal.
Nagyon élvezem ezt a játékot. képes vagy egyszerűen felszállni és nagyon gyorsan összeszedni a dolgaidat, majd leszállni, hogy valami mást csinálj.
Aranyos
Azt mondhatom, hogy ez nem egy PayToWin játék, de még mindig nyerhető anélkül, hogy fizetne semmit, de azt mondhatom, hogy ez valahogy egy WatchToWin játék, bcs a nyeremény, amit a hirdetések megtekintéséből kaptál, pokolian nagy
Első benyomásra ez a játék rendben van, reklámozásra pedig más, mint bármely más játék. De a játékmenet szempontjából ez nem sok érdekes dolog, a játékos, aki telepíti, talán néhány nap múlva lesz, kilép. A summon rendszer nem túl jó, nehéz megszerezni, és miközben meg akarja szerezni a tárgyat idézésre (orb), unalmas. Sok alkalmazáson belüli vásárlás, és „nézd meg a hirdetést, hogy megszerezd ezt” dolgok. Ez az én véleményem, és a kedvenc és érdeklődési körömtől függ. Köszönöm 😊
Nem tetszik a játék még mindig 5 próbálkozást adott a játéknak csak a beteg reklámja miatt. Szeretem, ahogy a játék hirdet.
Szerintem ez egy remek játék, és a reklámjai sem hazudtak (és a mém koncepciója szép), és manapság a reklámok annyira hamisak, hogy nem is hihető, és ez az a játék, amelyre az embereknek szükségük van, hogy megszakadjanak a hamis hirdetésektől. Az egyetlen probléma az, hogy nem tudod megmondani az egységeid hatótávolságát, így ha rossz helyre helyezed őket a hatótávolságuk miatt, sok sikert, mert nem tudod megváltoztatni, hol vannak, amíg meg nem halsz.
Nincs panaszom, láttam egy hirdetést, amit megnyerőnek találtam, letöltöttem és eddig leginkább élvezem
Nagyon szeretem a játékot, de az eladó és tudod, hogy jön a monitor, mint minden hullám! Szeretném, ha tudnál változtatni, hogy mennyit jönnek, mert kezdenek idegesíteni a hullám után kérlek, pontosítsd a találati mezőket a Trinity beam esetében. Kérlek és köszönöm ᕙ( • ‿ • )ᕗ elnézést, hogy nem annyira bosszantó a monitor, de az eladó átver>
A hirdetések egyértelműek, és a játék valójában jó minőségű, és úgy néz ki, mint a csuka, minden erőfeszítés ajánlja ezt a játékot mindenkinek, aki ölni akar egy kis időt.
Szóval szuper szórakoztató és addiktív, de az egyetlen problémám az, hogy o mind a 4. évfordulós csomag 20 dollárért 40-et kért tőlem, és még csak meg sem kaptam a terméket. Kérem, térítse vissza a pénzét, vagy adja oda a 444 gömbömnek 4444 mitikus drágakövet és a 444 ezer aranyat
A summoner's greed nagyon meg tetszet nekem mert ma szereztem meg két legendát ez életem legjobb karakterim. Már én el jutottam a 60-vanadik szitre. Én 10 évesen játszok.
Érdekes játék
Tutti jó
Csináltam 100 normál idézést, 10 lila szilánkos idézést és 3 vörös köves idézést, de még mindig nincs legendás😒😒
A szörnyek aranyosak, de ez minden. A túl sok köszörülés gyorsan forgassa el, és nincs több szórakozás
Legjobb játék
5 csillagos játék 1 csillagos temp értékelés, komoly probléma javításra szorul. A három piwer borzalmasan meghibásodik egymás utáni használat során, így a legtöbbek nyernek, mert nem tudok elég gyorsan egymás után több erőt használni.
Summoner's Greed: Idle TD Hero אסטרטגיה ove
Mondhatom, nagyon jó, hogy INGYEN tudtok idézni, de az idézés szerencse nem működött, annyira nem érdekel, nagyon élvezem ezt a játékot, ha stresszes vagyok!
Egyszerű, de szerethető.
Summoner's Greed: Idle TD Hero Strategi fgl
4 csillagos, mert egy nap inaktív állapotban még mindig csak 51 000 az üresjárat, de néha 70 000, és miután ismét kiválasztottunk egy térképet, akkor elérjük az 1. hullámot, nem tudunk visszatérni arra a hullámra, amelyet elhagytunk. Unalmassá teszi, és egyetlen más játék sem várja el, hogy a toronyvédelem egyik típusa ne legyen PvP is, ha hozzáadhat PvP módot, például védekeznie kell, vagy megidéznie kell a szörnyet, hogy megszerezze a kincsüket, és a játék túlságosan durva lesz egy pont után.
Szó szerint 100 idézés és semmi legenda, van 1 arany zöld slimee rn, én vagyok az a szerencsétlen bruh??? Eleinte szórakoztató volt, most már kezdem azt gondolni, hogy egyáltalán nem szórakoztató. A legendás vagy magasabb szörnycseppek nagyon alacsonyak, az Ur "ad" szerint magas?
Summoner's Greed: Idle TD Hero Стратегије zkxf
Remek játék, de pénzbe kerül, hogy a cuccból egy szörnyeteg legyen, és senki sem szeret fizetni a videojátékos cuccokért
A játékban nagy lehetőségek rejlenek. Mindenképpen érdemes játszani. A fejlesztők számára úgy gondolom, hogy ahelyett, hogy megvárnánk, amíg ellopják a ládát, adjunk hozzá egy lehetőséget, hogy újraindítsák a hullámokat az elejétől. Illetve talán egy újjászületési rendszer vagy valami hasonló, hogy evo drágaköveket kaphassunk. Amennyire meg tudom állapítani, nincs mód arra, hogy pénz nélkül megszerezzem őket, és ez megszakíthatja az üzletet.
Szórakoztató egy rövid ideig, de gyorsan automatizált darálássá válik, értelmes döntések nélkül.
Gg
Ez a játék nagyon szórakoztatónak indult, de nem sokkal később igazi őrlődéssé vált. Költöttem egy kis pénzt, inkább a fejlesztő(k) támogatására, mint a "nyerésre". Megidéztem egy mitikus lényt, és hiába töltök időt azzal, hogy a legendáriumokat feljebb emeljem (amelyek nagyon drágák), nem tudom törölni az utolsó két szakaszt. Túl nagy durvaság kezd lenni.
Remek játék, de ha több lenne, mint a pályák, az klassz lenne... mint egy háttértörténet vagy valami.
Az idézés támadása a 10. hullámban még akkor is gyenge, ha az idézés szintje 3 és 4,
Igazán pihentető játszani ezt a játékot, nagyon szórakoztató is, közel a királyság rohanásához, de végtelen, és nincs fizetési fal minden mögött, örülök, hogy nincsenek állandó hirdetések, 10/10-re értékelem
Jó reklám, de a játékmenet néhány perc után unalmassá válik. Ha egy kihívásra váltunk, és visszatérünk a fő játékmódba, akkor az aktuális hullám visszaáll, és ez óriási mínusz számomra.
Bár a játék szórakoztató, nem haladsz végig a szakaszokon, miközben nem játszol aktívan, ami nagyon lelassítja a fejlődést. Ezzel együtt a jutalmak olyan lassan érkeznek meg, hogy nem lesz elégedett játszani. Ha szereti a játékokat, amelyek megelégedéssel töltik el a frissítést és az új egységek beszerzését, azt hiszem, ezt tovább kell adnia.
Summoner's Greed: Idle TD Hero Strategy lpmu
Elveszett minden fejlődés annak ellenére, hogy mindig a Google-fiókomat használtam a játékhoz
Tele bogarak. Rendkívül korlátozott játékmenet. Naponta hirdetnek, de az ügyfélszolgálat vagy a facebook oldaluk napok óta nem válaszol nekem. Nagyon fizet 2 győzelem. A játék ráadásul jailbreakelt is, ami azt jelenti, hogy vannak olyan felhasználók, akik végtelen pénzhez férnek hozzá, stb., így minden versenyképesség a toplistákért elvész, ha nem vagy csaló. A játék üresnek, elavultnak és elhagyatottnak tűnik. Körülbelül 50 dollárt költöttem és körülbelül 60 órát aktív játékkal, sajnálom, bármennyire is jók/kétségbeesettek a hirdetéseik
A nehézség nagyot ugrik, amikor keményen próbálja meg a közös bosszút. 2600 ezret ütök, és az egészségrudaik egyáltalán nem mozognak. Minden más kemény módban nem jutnak túl a frontvonalamon. Kiegyenlítem a dmg kimenetemet, de még mindig nem horpadom be az állapotjelző sávokat?