Post by writgacislelync on Mar 5, 2022 0:11:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ FZ9: Timeshift - Legacy of The Cold War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ FZ9: Timeshift - Legacy of The Cold War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ περισσότερα πλήκτρα χακάρισμα ▞▞▞
▞▞▞ FZ9: Timeshift - Legacy of The Cold War 2022 version ▞▞▞
Δεν υπάρχει επιλογή για διακοπή της διδασκαλίας, όποτε ξεκινάει ο εχθρός που βρίσκεται κοντά του, πείτε να κάνετε αυτό, να το κάνετε αυτό; Όπως ο εχθρός είναι μπροστά, πρέπει να πυροβολήσουμε, ζητάμε να κάνουμε κλικ στις διαφημίσεις πριν από τη λήψη. Και τα γραφικά είναι σκουπίδια, οι σφαίρες του εχθρού εμφανίζονται ως κόκκινη γραμμή που έρχονται σε εσάς και το κίτρινο φως φεύγει από το όπλο σας. Φαίνεται ότι είστε μάγος και πυροβολείτε από μαγικό ραβδί.
Μεγάλη γραφικά και το παιχνίδι. Δυστυχώς, όταν πρόκειται για τις σκηνές ποδήλατο η contol είναι τόσο κακή που rendors το παιχνίδι ακατάλληλο για παιχνίδι. Κρίμα.
Είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Θα έχετε μια διαφορετική εμπειρία από ένα παιχνίδι σκοποβολής.
αυτό το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά αυτό που είναι ανόητο είναι ότι πρέπει να έχετε σύνδεση στο Διαδίκτυο
FZ9: Timeshift - Legacy of The Cold War Veiksmas kgxd
FZ9: Timeshift - Legacy of The Cold War Actie lgry
Πήρε βαρετή πολύ γρήγορα, όπως μπορείτε είτε να πληρώσει ή να αλέσουν τα πρώτα επίπεδα ξανά και ξανά και ξανά ....... απεγκατάσταση
Χαλαρωτικό παιχνίδι μετά το παιχνίδι pubg
Είναι κολλημένο στο "touch screen to play" τι χάσιμο χρόνου. Απεγκαταστήστε το
Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που το παιχνίδι έχει ενημερωθεί. Pls εισαγάγει νέα χαρακτηριστικά.
Κατέβασα αλλά όταν συνδεθείτε έχει μια μαύρη οθόνη. πες μου plz y
FZ9: Timeshift - Legacy of The Cold War ایکشن vhtj
είναι εντάξει, αλλά μόνο αν σας αρέσουν τα παιχνίδια bullettime. Κατά καιρούς είναι λίγο αμαξάκι.
Δεν μπορώ να φορτώσω κολλημένη στην οθόνη αφής για αναπαραγωγή τώρα.
αυτό είναι πολύ καλό παιχνίδι
Ο σύνδεσμος με τους όρους παροχής υπηρεσιών και την πολιτική απορρήτου δεν λειτουργεί, τουλάχιστον στο τηλέφωνό μου.Είναι ένα εντάξει παιχνίδι για κάποιο λόγο απλά φαίνεται λίγο πρωτόγονο
FZ9: Timeshift - Legacy of The Cold War Märulimängud rks
μεγάλο μέγεθος αρχείου. σύντομες αποστολές. πρέπει να περιμένουμε ενέργεια για να παίξουμε. φρικτούς ελέγχους. άχρηστος.
αυτό το παιχνίδι είναι σε απευθείας σύνδεση, έτσι μου αρέσει αυτό το παιχνίδι
Πολύ καλοφτιαγμένο και σε κλέβει, έβαλα 19€ μέσα από την paypal μου και δεν πήρα ποτέ το ψηφιακό προϊόν μου
τυπική εμπειρία gaming για κινητά πραγματικά, ο σχεδιασμός του παιχνιδιού φαίνεται καλός και η ιδέα slo mo που προέρχεται από αυτό το παιχνίδι υπολογιστή ξέχασα το όνομα, αλλά ο τρόπος που ξεκλειδώνετε περιοχές είναι τόσο ανόητος, πρέπει να αγοράσετε όλες τις αναβαθμίσεις για να ξεκλειδώσετε μια νέα περιοχή που χρειάζεται για πάντα , άξιζε 1 αστέρι
FZ9: Timeshift - Legacy of The Cold War Екшън cnzd
Δεν θέλω να δώσω ένα αστέρι επίσης σε αυτό το παιχνίδι είναι το χειρότερο παιχνίδι ποτέ, αν δεν θέλετε να σπαταλήσετε τα 900 mb σας μην το εγκαταστήσετε. Δεν είναι ούτε 50 mb 🤮🤮😡😡
Αφαιρέστε την αργή κίνηση και προσθέστε δωρεάν pad κίνησης όπως άλλα παιχνίδια.
Είναι ένα ωραίο παιχνίδι, αλλά τα χειριστήρια χρειάζονται βελτίωση και ο στόχος του παιχνιδιού λείπει. Επίσης, γιατί η οθόνη επιβραδύνει ή παγώνει όταν δεν κινούμαι; Και γιατί ο χαρακτήρας χάνει το όπλο του όταν πηδάει;!
Συνεχίζω να πέφτω έξω από το φορτηγό με ένα χτύπημα ένα σκοτώνω είτε αυτό είτε σκοτώνομαι με ωοτοκία πέφτοντας έξω
Ομάδα, πρέπει να εργαστείτε για να αυξήσετε την υγεία γιατί η μοναδική κουκκίδα θα τελειώσει το παιχνίδι. Και πραγματικά δεν είναι αυτό που θέλετε στον τερματισμό του τελευταίου επιπέδου. Τα γραφικά και η κίνηση χρειάζονται λίγη αναβάθμιση, είναι λίγο καθυστερημένα. Ευχαριστώ
Αυτό είναι δύσκολος κύκλος, οι αποστολές είναι δύσκολες, το μισώ τόσο πολύ.
Είναι καλό και νομίζω ότι το σύστημα δεξιοτήτων δεν είναι τόσο κακό, απλώς η δύναμη δεν είναι τόσο καλό, αλλά ως παιχνίδι για κινητά είναι πολύ καλά φτιαγμένο τουλάχιστον ως εχθρός Ήρθε η ώρα
Το ποιο τελειοοο παιχνιδι το gameplay ολα απλα τελειο😂😂😂
Ένα πολύ κακό παιχνίδι όταν το παίζω η οθόνη σβήνει, κάντε κάτι
Όχι πολύ καλό
Patrulha Canina Corrida HD Aventura rsf
Φοτιά εδο φοτιά εκεί φοτιά στα κεραμίδια φοτιά στη νιφή το μουνι και του γαμπρού τα αρχίδια
Ανεξάρτητα από το τι θα προσπαθήσω πάντα ξανά. Καλό παιχνίδι
δροσερός
Τελειο!!!!!!
Θέλουμε online παιχνίδι για πολλούς παίκτες μου αρέσει το παιχνίδι και τα γραφικά σας, ενημερώστε το παιχνίδι σας. αδύναμα και προσθέστε μερικές ακόμα συναρπαστικές συμμετοχές
Μαλάκια είναι παρά πολύ δυσκολό
Όχι και τόσο καλό...βαρετό παιχνίδι
Μερικές φορές το παιχνίδι απλώς κολλάει μετά το άνοιγμα της εφαρμογής 😡 ανεξάρτητα από το πόσους προσπαθείτε να συνδεθείτε στον διακομιστή δεν λειτουργεί 😡😠😒
αυτό το παιχνίδι είναι σούπερ παιχνίδι στα καλύτερα γραφικά του παιχνιδιού, έλεγχος, ενδιαφέροντα επίπεδα και πολλά όπλα
Απεγκατέστησα το παιχνίδι και το εγκατέστησα ξανά, και μαύρη οθόνη, γιατί υπάρχει μαύρη οθόνη, πριν απεγκαταστήσω δεν υπάρχει μαύρη οθόνη, παρακαλώ βοήθεια
Δεν λειτουργεί στο κινητό μου, απλά δείχνει μαύρη οθόνη όταν το ανοίγω
Καλό παιχνίδι . Έχασα τον λογαριασμό μου μετά το 2ο κεφάλαιο όταν ξανασυνδέθηκα έλεγε να επιλέξω λογαριασμό και όλη μου η πρόοδος χάθηκε άχρηστη
Συνολικά, το concept ήταν υπέροχο, αλλά δεν εκτελέστηκε σωστά. Το παιχνίδι μπορεί να είναι πολύ αργό και η εξέλιξη διαρκεί για πάντα. Μπορεί να είναι πολύ αλεσμένο που μπορεί να γίνει βαρετό πολύ γρήγορα. Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό αλλά όχι για όλους. Με μερικές διορθώσεις και τροποποιήσεις, το παιχνίδι μπορεί σίγουρα να είναι πολύ καλύτερο, αλλά όπως είναι αυτή τη στιγμή, είναι αρκετά συγκινητικό. Διασκεδαστικό στην αρχή αλλά αρκετά ξεχασιάρικο αργότερα. Προτείνω να το δοκιμάσετε, αλλά διατηρήστε τις προσδοκίες σας όχι πολύ υψηλές ή χαμηλές Τα γραφικά δεν είναι τα καλύτερα, αλλά είναι σίγουρα εφικτά.
Lol Όπως ο χρόνος στο χέρι σου Σταματάς ο καθένας είναι αργός
Είναι online ή offline;
Τόσο άσχημα. Δεν μπορώ να παίξω εκτός σύνδεσης..... Θα πρέπει να το αναπτύξετε. Και προσθέστε ένα σύστημα για παιχνίδι εκτός σύνδεσης! Δεν μπορεί να ανοίξει εκτός σύνδεσης.
Τελειω